Skip to the content

Tirsdag- og Torsdagsfjer - Motionist

Bolbro Badminton Odense - Nybegynder voksne
Tirsdag- og TorsdagsFjer - Motionist i en af Odenses bedste klubber 

Har du lysten til at prøve badminton i Odense, men aldrig helt fundet et sted du passede ind med dit niveau, så er Tirsdag-torsdagsfjer i Bolbro Badminton måske noget for dig! 

Tirsdag-Torsdagsfjer er et hold som henvender sig til unge og voksne. Det er et hold til dig, som godt kunne tænke dig at prøve kræfter med badminton, men ikke har kunne finde et hold at starte op på. Vi ønsker, at give dig mulighed for at starte med andre på dit niveau. Holdet er for begyndere og let øvede, så der stilles ikke andre krav til dig, end at du selv har en ketsjer og et par indendørssko. 

Til træningen vil du blive mødt af flere trænere, Danny og andre, som selv er aktive spillere på vores seniorhold. Trænerne sammensætter et træningspas til hver træning, som består af en blanding af leg med ketsjer, en masse kampe, lidt teknik og undervisning i spillets regler

Bolbro Badmintonklub var en af de første klubber på Fyn til at introducere badminton for voksne nybegyndere. Vi blev inspireret til at danne dette hold, for at fange de mange sjæle der brænder for at spille lidt badminton i Odense og hygge sig med en masse gode holdkammerater. 
Tirsdag-Torsdagsfjer indbyder til hygge, fællesskab og en masse grin. 

 

Adresse og indgang:  
 
Træningen foregår i Bolbro Boblen på Falen 95, Odense C, lige ved sygehuset. Man kan komme ind bag ved klubhuset eller ved at gå gennem klubhuset.
Træningen finder sted om tirsdagen og om torsdagen. Starttidspunktet kan variere på holdet, da vi til tider er nødt til at inddele holdet i to, for at kunne rumme alle. Der er mulighed for at man enten træner 19.00-20.30 eller 20.30-22.00.
Derfor vil man, hvis man starter på holdet, melde sig fra/til på træningen hver uge, for at vi kan vurdere hvordan træningen skal struktureres. Dette foregår i et Facebook-opslag lavet af vores trænere.
Facebookgruppen hedder: Tirsdags- og torsdagsfjer hos Bolbro Badminton 
Man kan finde gruppen ved brug af følgende link: https://www.facebook.com/groups/1977108602561095/ 
Der er mulighed for at få prøvetræning inden man tilmelder sig holdet, for at se om det er noget for dig. Så tag din ven under armen eller kom alene og spil badminton i Odenses bedste klub. 

Hvis du kunne være interesseret i at blive en del af dette hold i Odense og prøve lidt badminton, eller har spørgsmål, så kontakt Danny på en sms - 52396146 Eller Sigurd på en sms - 61275034

 

Kom og vær med!