Skip to the content

Sponsorer

Samarbejdspartnere

SDU Sport

Tinderbox

Sponsorer

3Bustilbud - https://www.3bustilbud.dk/

Vores bussponsere der altid sørger for vi kommer godt rundt i landet til kampe. 

Trøjesponsor 

SensorSurvey A/S - http://www.sensorsurvey.dk/

Wama Tech - http://wamatech.dk/

RHM Gulve og byg

Vores trøjesponsorer der hjælper os med at blive klædt på til kamp og træning. 

 

 

I Odense Australsk Fodbold har vi brug for al den support vi overhovedet kan få. Vi søger altid efter sponsorer som vil hjælpe os på vej mod den succes som vi stræber efter.

Vi er en nichesport, som i høj grad er drevet af frivillige kræfter og som i øjeblikket består mest af unge og studerende. Vi tilstræber, at holde vores kontingent så lavt som muligt for samtidig at kunne tiltrække så mange som muligt, men vi er samtidig en sport som er præget af store udgifter til transport og materialer. Derfor er vi afhængige af, at vi har nogle gode og stabile sponsorer som har lyst til at støtte vores projekt.

I klubben har vi ambitioner om at blive den største klub i Danmark, som derudover også har kapacitet til, at kunne støtte og inspirerer andre studiebyer i at etablerer sig rundt omkring i landet. Vi vil være de bedste både på herre og damesiden og vi vil være de første i Danmark til at etablere et stærkt ungdomshold. Vi vil være et anerkendt hold internationalt, særligt i Europa; det skal være os som man kigger på, når man vil se et eksempel på en veletableret og talentudviklende klub.

Vi vil gerne takke vores nuværende sponsorer for at tro på vores projekt og støtte os i vores målsætninger.

Er du eller dit firma interesseret i at støtte et anderledes men yderst inspirerende projekt?

Kontakt
Morten Merhøj Nielsen
mm@dafl.dk
24220391

Kom og vær med!