Skip to the content

Seniorbadminton i Bolbro Odense

Seniorbadminton i Bolbro Odense
  • 1. og 2. holdet
  • Øvrige hold

Meld dig ind her

Seniorafdelingen er delt op i to træningstrupper: 1.-2.-holds-truppen (trup 1) og 3.-4.-holdstruppen (trup 2) samt to hold for voksne nybegyndere - så der er altid et hold, der passer til dit niveau. Vi har hold, der konkurrerer i Danmarksserien, Kredsserien samt flere DGI-hold. Vi er en klub med god balance imellem det sociale og det sportslige. Faktisk mener vi, at vi på dette punkt er den bedste badmintonklub i Odense!

Mandag er Casper Skov ansvarlig for træningen på trup 2, mens Frederik Højrup varetager trup 1. Alexander Svenstrup er cheftræner for begge trupper og træner begge hold om onsdagen. I træningerne indgår flere elementer af teknik, kamptræning og varierede øvelser, hvori både fysisk træning med og uden fjerbold samt kampe er en del af programmet.

Vi holder mange arrangementer i løbet af året såsom fællesspisninger, julefrokoster, seniorstævner, klubmesterskaber, deltager i festival og afholder sommertræning.  Spillere i klubben kommer fra hele Odense. Fælles er, at vi alle elsker at lege med en fjerbold. Hvis dette lyder som noget for dig, så kom forbi hallen til en prøvetræning i Bolbro GIF, hvor sportslige ambitioner, fritid og venskaber går op i en højere enhed.

TILMELDING