Skip to the content

Senior badminton i Bolbro Odense

Senior badminton i Bolbro Odense
  • 1. og 2. holdet
  • Øvrige hold

Meld dig ind her

 Seniorafdelingen er delt op i to træningstrupper: 1.-2.-holds truppen og Øvrige hold truppen, så der er altid et passende hold til dig. Vi har desuden kamphold i Danmarksserien, så vel som Serie 1 og Mix hold B, DGI. Vi ser os selv som en klub med god balance mellem det sociale og sportslige. Faktisk mener vi, at vi er den bedste badmintonklub i Odense med denne balance. 

Mandag er Mathias Andersen ansvarlig for øvrige hold truppen, mens at Camilla Martens varetager 1. -2. holds truppen. Onsdag er Jakob Cartey ansvarlig for 1. -2. holds truppen og Frederik Højrup ansvarlig for Øvrige hold truppen. I træningerne indgår flere elementer og grader af øvelser, hvori både fysisk træner med fjerbold og kampe er en del af programmet. Samtidig spiller kammeratskabet og det sociale liv også en stor del i klubben, og Bolbro fester må siges at være noget for sig. Vi holder flere arrangementer i løbet af året såsom fællesspisninger, julefrokoster, opstarts-weekend, seniorstævner, klubmesterskaber, festivaler og sommertræning. 

Spillere i klubben kommer fra hele Odense og med forskellig baggrund. Fælles er vi alle elsker at lege med en fjerbold. Hvis dette lyder som noget for dig som kom forbi hallen til en uforpligtende træning. Hvis du skal spille badminton i Odense, skal du spille i Bolbro!

Odense har med sine knap 200.000 indbyggere selvfølgelig andre klubber, hvor man kan spille Badminton. De fleste af vores senior badmintonspillere er studerende her i Odense, hvilket skaber et godt socialt miljø og et sammenhold udenfor banerne. Mange er kommet for at spille badminton, men er endt ud med rigtigt gode venner. Derfor mener vi, at vi er Odenses mest sociale klub, hvor sportslige ambitioner og fritid går op i en højere enhed. Hvis det er noget du vægter højt, når du skal finde din badmintonklub i Odense, så skal du vælge os. 

TILMELDING