Skip to the content

Odenses bedste ungdomsafdeling og Danmarks bedste ungdomsklub år 2021

I Bolbro Badmintonklub har vi plads til alle.

Vores ungdomsafdelings mål er at give børn og unge mellem 7/8 og 16 år i Odense og omegn, de bedste muligheder for at udvikle deres interesse for at spille badminton.

Tilmeld dig her

Sæsonstart 16.08.23

Bolbro Badminton Ungdom træner to-tre gange om ugen i Bolbro Hallen og Tietgen Boxen som begge ligger ca. 2 km fra Odense centrum. I ungdomsafdelingen er der ca. 70 medlemmer. 

Ungdomsafdelingens tre gennemgående værdier er Fællesskab, Tryghed og Ligeværd. Alle i og omkring ungdomsafdelingen er medansvarlige for, at disse tre værdier understøttes og udvikles. Det vil sige, at både spillere, trænere, forældre og bestyrelsen har et fælles ansvar for at omsætte værdierne til praksis via den måde man agerer og handler på i det daglige – både til træning og til turneringer.

Fundamentet for Bolbro Badminton Ungdom er bredden og det sociale tilhørsforhold – man skal se andre og man bliver set i Bolbro. Samtidig gives der plads til udvikling af de bedste spillere. Vi tilrettelægger træningen med udgangspunkt i det enkelte barns niveau og lyst til at spille badminton. Kammeratskab er også en vigtig faktor som opbygges og styrkes ved det sammenhold og den holdfølelse, der opstår børnene imellem både under træningen, ved diverse holdkampe og stævner, samt sociale arrangementer i klubben.

Sæsonen starter typisk i midten af august. Har du ikke været med fra starten af sæsonen, så fortvivl ikke - der er måske også plads til dig. Tag kontakt til vores kontor via mailadressen her på siden, og hør hvilke muligheder du har. træningen med udgangspunkt i det enkelte barns niveau og lyst til at spille badminton.

 

Tilmeld dig her