Skip to the content

Odenses bedste ungdomsafdeling og Danmarks bedste ungdomsklub år 2021

I Bolbro Badmintonklub har vi plads til alle.

Vores ungdomsafdelings mål er at give børn og unge mellem 7/8 og 16 år i Odense og omegn, de bedste muligheder for at udvikle deres interesse for at spille badminton.

Tilmelding til: 
Nybegynder Ungdom
Let-øvet Ungdom 
Øvede Ungdom


Bolbro Badminton klub der kun ligger 2 km fra Odense centrum, rummer en større ungdomsafdeling. 

Ungdomsafdelingen bygger sit fundament på bredden og det sociale, men giver samtidig plads til udvikling af de bedste spillere. Vi tilrettelægger træningen med udgangspunkt i det enkelte barns niveau og lyst til at spille badminton. Kammeratskab er også en vigtig faktor som opbygges og styrkes ved det sammenhold og den holdfølelse, der opstår børnene imellem både under træningen, ved diverse holdkampe og stævner, samt andre arrangementer i klubben.

Sæsonen er startet, men har du ikke kunne være med fra starten af sæsonen, så fortvivl ikke - der er altid plads til dig, så kontakt en af vores ungdomsformænd og hør hvilke muligheder i har. 

Trænere i Bolbro Badmintonklub i Odense 

Vi har fire kompetente trænere samt en række assistenttrænere der vil tage godt imod dig. 

Frederik Højrup, er en frisk jyde, der også er seniortræner i klubben. Han skal stå for vores talenttræning, så de unge der kan rykkes op på senior får en glidende overgang. Frederik studerer til dagligt og er det man kalder en hakket makker. 

Peter Mathiesen er tidligere ungdomsspiller i Bolbro Badmintonklub, men er nu rykket videre til Odense OBK, ifm. sit valg af sportslinje på Tietgen Handelsgymnasium. Peter har et godt kendskab til mange spillere, da han i flere år forinden har været assistenstræner i Bolbro Badmintonklub. 

Katrine Nybøle Schjerning er tilflytter fra det jyske. Hun er flyttet til Odense for at studere på SDU. Katrine har tidligere trænererfaring og vi får nu lov til at se hendes kundskaber i Bolbro i Odense. Katrine deltager også aktivt som spiller på vores seniortrup i klubben. 

Elias Boe er nytilkommen træner i Bolbro Badmintonklub i Odense. Vi har allieret os med Elias gennem Peter, da de er klassekammerater og spiller sammen i Odense OBK til dagligt. 

Esben Krogsgård er en engageret og pædagogisk træner, der også deltager på seniortræningerne i Bolbro Badmintonklub i Odense. Esben har haft et stort ønske om at være badmintontræner og derfor er han blevet en del af trænerstablen, efter han har været igennem træneruddannelsen. 

Hertil har vi to kompetente hjælpetrænere, som alle har været igennem på træneruddannelse. Det er Bertram Thomsen og Olivia Bruntse Ahler. Ligeledes har vi i samarbejde med Provstegårdskolen og Skt. Albani SFO badminton for deres elever fra 2. og 3. klasse. SFO badminton varetages af landsholdsspiller Simona Endia Pilgaard og hjælpetræner Ida Helena Raun Hansen.

 

Se hvem der træner hvornår inde under træningstider og steder her på hjemmesiden. 

 

 

Tilmeld dig her