Skip to the content

Torsdagsfjer - Motionist

Bolbro Badminton Odense - Nybegynder voksne
TorsdagsFjer - Motionist i en af Odenses bedste klubber 

Har du lysten til at prøve badminton i Odense, men aldrig helt fundet et sted du passede ind med dit niveau, så er torsdagsfjer i Bolbro Badminton måske noget for dig! 

Torsdagsfjer er et hold som henvender sig til unge og voksne. Det er et hold til dig, som godt kunne tænke dig at prøve kræfter med badminton, men ikke har kunne finde et hold at starte op på. Vi ønsker, at give dig mulighed for at starte med andre på dit niveau. Holdet er for begyndere og let øvede, så der stilles ikke andre krav til dig, end at du selv har en ketsjer og et par indendørssko. 

Til træningen vil du blive mødt af to trænere, Danny og Simon, som selv er aktive spillere på vores seniorhold. Trænerne sammensætter et træningspas til hver træning, som består af en blanding af leg med ketsjer, en masse kampe, lidt teknik og undervisning i spillets regler. 

Der vil være træning én gang om ugen i 2 timer. 

Adresse og indgang:  
 
Træningen foregår i Bolbro Boblen på Falen 95, Odense C, lige ved sygehuset. Man kan komme ind bag ved klubhuset eller ved at gå gennem klubhuset.

 

Bolbro Badmintonklub var en af de første klubber på fyn til at introducere badminton for voksne nybegyndere. Vi blev inspireret til at danne dette hold, for at fange de mange sjæle der brænder for at spille lidt badminton i Odense og hygge sig med en masse gode holdkammerater. 
Torsdagsfjer indbyder til hygge, fællesskab og en masse grin. 

Hvis du kunne være interesseret i at blive en del af dette hold i Odense og prøve lidt badminton, så kontakt Danny her: tlf. 52396146 eller Simon her: tlf. 40510545.

 

Der er mulighed for at få prøvetræning inden man tilmelder sig holdet, for at se om det er noget for dig. Så tag din ven under armen eller kom alene og spil badminton i Odenses bedste klub. 

 

 

 

Kom og vær med!