Skip to the content

Loppemarked i Bolbro Hallen

Bolbro Badminton holder loppemarked i Bolbro Hallen søndag den 22. marts kl. 10-15.

Entré: 25 kr. for alle over 12 år. Børn til og med 12 år er gratis.

Vil du deltage med en stand?
Det koster 50 kr. at få en stand til loppemarkedet. En stand er ca. 2x3 meter, og der er et bord og en (eller flere) stole med i prisen. Du er velkommen til at booke to stande, hvis du har brug for mere plads.
Vi har valgt at sætte prisen for en stand meget lavt. Til gengæld er det ikke tilladt at indtage medbragt mad i hallen under arrangementet – det skal købes i Bolbro Hallens cafeteria Café Cup.

Sådan tilmelder du dig
Du tilmelder dig ved at indbetale 50 kr. til Bolbro Badminton via MobilePay på 13791 – skriv dit navn i kommentarfeltet.
Tag et skærmbillede af kvitteringen for din indbetaling og send det via sms til Tanja Ahler på tlf. 29256101.
Herefter modtager du en bekræftelse på, at du er tilmeldt.
Der er plads til 76 stande i hallen, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Bliver du efter tilmeldingen forhindret i at deltage, refunderes tilmedingsgebyret ikke.

Regler og retningslinjer
Du er velkommen til at sælge ting og sager fra gemmerne.
Du er velkommen til at sælge hjemmestrik, hjemmelavet marmelade o.l.
Det er ikke tilladt at sælge levende dyr.
Kræmmere er ikke velkomne. Vi tillader ikke stande med primært nye/ubrugte vare.
Det er ikke tilladt at sælge kage, boller eller lignende madvarer, der kan spises på stedet. Det er kun tilladt at spise mad købe i Bolbro Hallens cafeteria, Café Cup, under hele arrangementet.
Der må ikke handles før kl. 10, hvor loppemarkedet starter – dørene åbnes først for besøgende kl. 10. Tilsvarende må der ikke pakkes ned før loppemarkedet slutter kl. 15.
Det er ikke tilladt at efterlade affald, varer eller andet. ALT skal pakkes ned og tages med hjem igen. Bord og stol(e) skal sættes på plads, inden du forlader hallen.

Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt Tanja Ahler på tanja@ahler.dk eller tlf. 29256101.

Det praktiske på dagen
Fra kl. 8.00 kan du komme og stille din stand op. De enkelte stande er mærket op og fordelt forud for dagen. Du kan ikke selv vælge, hvor du vil stå henne, men I er velkomne til at skrive, hvis I er to, der gerne vil stå vil siden af hinanden, så gør vi, hvad vi kan, for at få det hele til at gå op. Når du ankommer, står der hjælpere klar til at hjælpe dig med at få et bord og stole sat klar. Du skal selv bære dine varer ind. Du må læsse varer af ved den direkte indgang til Bolbro Hallens, køre din bil væk,
og dernæst bære det hele hen til din stand. Din bil skal køres helt væk fra Bolbro Hallens område, så der er parkeringspladser til de, der kommer for at købe noget.